Stare Anunț: Expirat

Date Generale

Apartament 2 camere in Gemenii

Cartier: Astra

Brasov, Brasov


250 €

Suprafată: 42 mp


Detalii

Inchiriere Apartament Id:13470

Descriere:
Apartament 2 camere in Gemenii


Apartamentul propus spre inchiriere este cu 2 camere situat in Gemenii, structura semidecomandata, suprafata utila este de 42 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte la P/10
Compus din: Living spatios, dormitor, hol, grup sanitar ,baie, izolatie termica exterioara. Apartamentul detine urmatoarele finisaje: parchet, geam termopan, usi interior schimbate PVC, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica.
Descriere emotionala:
Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun.
Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si complet utilat cu aparatura electrocasnica frigider, aragaz, hota, masina de spalat rufe.
Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 250Euro.

Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil.
Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerii imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte.
Pentru informatii suplimentare contactati-ma
Consultant imobiliar M. Viorel
Business X House Real Estate
Brasov, N. Titulescu Nr 37.
Tel: 0729240030
G-mail: xhouse.viorel@gmail.comNumăr camere: 2
Etaj: Nespecificat
Numar Balcoane: Nu are balcon
Număr băi: 1
Vechime Imobil: Nespecificat
Data adăugării: 11/01/2017 15:14
Valabilitate: 30 zile (pana la 10/02/2017)

Negociabil

Aer Condiționat

Centrală termică

Garaj

Loc Parcare

Decomandat

Finisat

Loc In Pivnița

Localizare

Locație Indisponibilă pe Hartă

Cele mai căutate rezultate