Date Generale
NOU

Apartament spatios, Brasov, Poarta Schei

Cartier: Brasovul Vechi

Strada: Poarta Schei

Brasov, BrasovDetalii

Vânzare Apartament Id:25706

REPREZENTARE EXCLUSIVA , COMISION CUMPARATOR 0%

Vrei sa locuiesti intr-o curte curata si linistita, departe de zgomotul orasului, dar in acelasi timp sa beneficiezi de toate facilitatile si avantajele Centrului Istoric ?
Te gandesti la deschiderea unei noi afaceri in turism si nu gasesti locatia potrivita ?

Cu siguranta raspunsurile sunt DA si atunci un apartament cu sase camere in plin Centrul Istoric al Brasovului, te asteapta sa-i calci pragul.

Situat la etajul si mansarda cladirii, apartamentul renovat integral in anul 1996 este compartimentat ergonomic si dispune de doua intrari din casa scarii ceea ce ii confera avantajul de a putea fi utilizat fiecare nivel in mod separat.
Pozitionarea sud-estica in partea din spate a curtii largi si ingrijite, precum si scara de acces separata sunt alte avantaje care asigura in acest fel intimitatea, insorirea si linistea necesara.
Privelistea catre Tampa, Centrul Istoric si zona Drumul Poienii, atat de pe terasa insorita cat si din interior este una de invidiat.
Suprafata utila de 225 mp, camerele mari si luminoase, centrala termica pe gaz, parchetul din lemn masiv, usa de intrare metalica si ferestrele din termopan tip PVC, completeaza dotarile si finisajele acestui minunat apartament.
Apartamentul face parte dintr-un imobil monument istoric situat in imediata vecinatate a Portii Ecaterinei, pe strada Poarta Schei.

Apartamentul are Certificatul de performantă energetică cu următorii indicatori : clasa energetică B, consum anual specific de energie – 168.88 kwh/mp.an, indicele de emisie echivalent CO_2 – 33.44 kgCO2/mp.an, consum anual specific de energie din surse regenerabile - 0 kwh/mp.an

Destinatia ulterioara a apartamentului poate fi cea de rezidenta, de birouri sau de inchiriere in regim hotelier.

Pentru detalii suplimentare si/sau stabilirea unei vizionari, va stau cu placere la dispozitie.

Adrian Munteanu, Realtor
0771 432 207
contact@adrian-munteanu.com

Preț: 248,000 €
Suprafață: 225 mp
Număr camere: 6
Etaj: 1 din 2 Etaje
Număr Balcoane: 1
Număr băi: 2
Vechime Imobil: 1932
Data adăugării: 19/11/2020

Negociabil

Aer Condiționat

Centrală termică

Garaj

Loc Parcare

Decomandat

Finisat

Loc In Pivnița

Localizare

Locație Indisponibilă pe Hartă

Cele mai căutate rezultate