Date Generale

STARTIMOB - Vand apartament 3 camere Parcul Trandafirilor

Cartier: Racadau

Strada: Racadau,Parcul Trandafirilor

Brasov, BrasovDetalii

Vânzare Apartament Id:22698

Exclusivitate - Apartament 3 camere Parcul Trandafirilor
Agentia Startimob va propune spre achizitie un apartament partial mobilat si utilat, situat intr-un bloc construit in anul 2000, la intrare in Racadau, langa Mall Magnolia Center si Parcul Trandafirilor .

Pe lângă amplasament si compartimentarea functionala, proprietatea are o pozitionare sud-vestica, are o suprafata toatala de 90 mp si dispune de 3 camere si dependinte cu urmatoarea componenta: living, 2 dormitoare si bucatarie, 2 holuri, dressing, 2 balcoane deschise ( la living si dormitor), 2 bai ( cu cada si dus).

Bucataria este dotata si echipata complet : combina frigorifica Gorenje, cuptor electric, plita pe gaz, masina de spalat vase - marca Zanussi, masina de spalat automata Siemens.

Totodata apartamentul dispune de utilitati separate, centrala termica pe gaz, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, usa metalica, zugravit in lavabil.

Unul dintre dormitoare este nemobilat ca fiecare sa il poate amenaja in functie de necesitati ( birou, camera copil, dormitor, etc) .

Pozitionarea deosebita, intr-unul dintre cartierele verzi ale Brasovului, dar la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului.

De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, mall-uri, scoli, gradinite, cabinete medicale ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru achizitia unui apartament de exceptie cu cele mai bune dotari.

Pret vanzare : 98000 Euro.

NOTA : Apartamentul se afla sub contract de inchiriere si este ideal pentru achizitie in scop investitional .

Vizitele se realizeaza pe baza de programare telefonica cu cel putin 2 zile anterior vizitei propriu-zise .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mail : aura.popa@startimob.ro .

Preț: 98,000 €
Suprafață: 90 mp
Număr camere: 3
Etaj: -
Număr Balcoane: 2
Număr băi: 2
Vechime Imobil: -
Data adăugării: 05/07/2019

Negociabil

Aer Condiționat

Centrală termică

Garaj

Loc Parcare

Decomandat

Finisat

Loc In Pivnița

Localizare

Locație Indisponibilă pe Hartă

Cele mai căutate rezultate