Date Generale

STARTIMOB - Vand apartament ultracentral amenajare de designer

Cartier: Centru

Strada: Ultracentral

Brasov, BrasovDetalii

Vânzare Apartament Id:22442

Apartament ultracentral amenajare de designer


Agentia Startimob va propune spre achizitie un apartament situat ultracentral, zona Republicii, in centrul vechi al orasului, in principala zona pietonala de retail si in imediata vecinatate a principalelor obiective turistice.

Apartamentul are o suprafata utila de 70 mp , se afla la etajul 1 al unei case si este compus din hol, bucatarie mobilata si utilata, living cu iesire pe terasa, dormitor si baie .

Apartamentul dispune de utilitati separate, iluminare naturala datorita pozitionarii si a spatiilor vitrate mari, finisaje moderne si calitative ( tapet, parchet masiv din stejar, tamplarie din lemn cu geam termopan, usi interioare din lemn, centrala termica proprie), izolatie si renovare fatada exterioara, acoperis nou.

Apartamentul se preteaza atat pentru inchiriere in regim hotelier cat si unei activitati de nisa pentru avocati, notari, oameni de business sau pentru showroom de prezentare .

Pret vanzare : 120000 Euro.


Detalii si vizionare la nr de telefon : 0733.092.093, persoana de contact - Aura Popa, sau pe email: aura.popa@startimob.ro .

Preț: 120,000 €
Suprafață: 87 mp
Număr camere: 2
Etaj: 1 din 1 Etaje
Număr Balcoane: 1
Număr băi: 1
Vechime Imobil: -
Data adăugării: 06/05/2019

Negociabil

Aer Condiționat

Centrală termică

Garaj

Loc Parcare

Decomandat

Finisat

Loc In Pivnița

Localizare

Locație Indisponibilă pe Hartă

Cele mai căutate rezultate