Date Generale

Antiaeriană, 2 camere Bloc nou - racordat la toate utilitățile

Cartier: Rahova

Strada: Soseaua Bucuresti-Magurele nr 47N

Bucuresti, Bucuresti-IlfovDetalii

Vânzare Apartament Id:17906

PREȚ PROMOȚIONAL* DE LA 40.900 EURO LA 32.900 EURO, VALABIL PÂNĂ LA DATA DE 28.02.2019.

Beneficiază de prețul redus la ultimul apartament cu 2 camere Tip B1, cu bucătărie închisă și compartimentări interioare din cărămidă, în care te poți muta imediat.

Apartamentul este situat în cadrul ansamblului de locuințe Oxy Residence, aflat pe Șos. București - Măgurele nr.47N, Sector 5, București.

Oxy Residence este compus dintr-un ansamblu de locuințe format din 3 blocuri, toate cu lift propriu, având un număr total de 100 de unității locative, respectiv garsoniere duble, apartamente cu 2 și 3 camere.

Primul bloc din cadrul proiectului a fost dată în folosință în luna octombrie 2017, ultima fază a proiectului se va da în folosință în luna aprilie 2019.

Odată cu apartamentul poți achiziționa un garaj aflat în parcarea subterană la subsolul propriului bloc, sau un loc de parcare exterior în fața imobilului unde tu locuiești, de care vei beneficia pe viață la cel mai bun preț.

În cadrul complexului Oxy Residence nu va mai trebui să îți faci griji pentru uneltele de pescuit ale soțului tău, pentru bicicleta si sania copiilor sau pentru borcanele de murături, pentru că poți achiziționa o boxă la subsol în care poți depozita toatea acestea și nu numai.

Pentru construcția ansamblului Oxy Residence nu am facut rabat de la calitate, structura fiind realizata din cadre de beton armat din otel beton Tip BST 500 iar pereții exteriori și compartimentările interioare din cărămidă de tip porotherm, fațada fiind izolată termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime și finisată cu tencuiala decorativă precum și cu tencuieli speciale colorate, tamplarie PVC Salamader cu 7 camere si geam termopan low-e, usi de interior și metalice Porta Doors, gresie și faianță Cesarom, tencuieli mecanizate Baumit, zugrăveli lavabile gama Apla Lux, parchet laminat 8 mm, obiecte sanitare Cersanit, toate apartamentele fiind echipate cu centrala proprie Immergas prin condensare.

*Prețul este valabil doar pentru plata cu numerar până la data de cel târziu 20.12.2018.

Preț: 32,900 €
Suprafață: 47 mp
Număr camere: 2
Etaj: 1 din 5 Etaje
Număr Balcoane: 1
Număr băi: 1
Vechime Imobil: 2017
Data adăugării: 21/06/2019

Negociabil

Aer Condiționat

Centrală termică

Garaj

Loc Parcare

Decomandat

Finisat

Loc In Pivnița

Contact

Tip Vânzator: Constructor


 Telefon: 07.. Arata Telefon


Arată anunțurile utilizatorului

Raportează Anunț Invalid
Localizare

Vezi pe hartă

Cele mai căutate rezultate