Date Generale

ANTIAERIANA - Rahova. Garsoniera !

Cartier: Rahova

Strada: Soseaua Bucuresti Magurele Nr 47N

Bucuresti, Bucuresti-IlfovDetalii

Vânzare Garsonieră Id:20604

Beneficiaza de oferta noastra promotionala valabila doar luna aceasta!

Apartament disponibil doar la parter.

Noi, cei de la Oxy Residence îți oferim în mod gratuit consultanță financiară pentru achiziționarea apartamentelui mult visat prin programul prima casa sau prin credit ipotecar.

Pentru o oferta personalizata la creditul de tip prima casa si ipotecar, cu un avans standard de 5-15%, nu ezita sa ne contactezi sau sa ne faci o vizita la biroul de vanzari din incinta ansamblului Oxy Residence, situat la 20 de minute de Piata Unirii în cartierul Bucureștean Rahova, pe Șos. București-Măgurele nr. 47, sector 5.

Mai mult, daca ne vizitezi, poti vedea toate garsonierele disponibile la vanzare, avand posibilitatea sa alegi modelul care ti se potriveste stilului tau si al familiei tale.

Apartamentele noastre au suprafetele generoase, spatii largi si compartimentari inteligente, oferind locatarilor sai chiar si in cazul unei familii numeroase, atat intimitate cat si bucuria de a imparti cu cei dragi momente de pret zi de zi.

Primul bloc din cadrul ansamblului nostru, a fost finalizat și dat în folosință în luna decembrie 2017, deja fiind peste 20 de familii mutate, astfel poti opta pentru achizitionarea unui apartament la un pret imbatabil, in care te poti muta imediat.

Oxy Residence este compus dintr-un ansamblu de 3 blocuri de locuințe avand un regim de înălțime S+P+5E+M, cu un număr total de 95 de unității locative, respectiv garsoniere standard, apartamente studio si apartamente cu 2 și 3 camere.

La construirea imobilului nu am facut rabat de la calitate, structura fiind realizata din cadre de beton armat din otel beton Tip BST 500 iar pereții exteriori și compartimentările interioare din cărămidă de tip porotherm, fațada fiind izolată termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime și finisată cu tencuiala decorativă precum și cu tencuieli speciale colorate, tamplarie PVC Salamader cu 7 camere si geam termopan low-e, usi de interior și metalice Porta Doors, gresie și faianta Cesarom, tencuieli mecanizate Baumit, zugraveli lavabile gama Apla Lux, parchet laminat 8 mm, obiecte sanitare Cersanit, toate apartamentele fiind echipate cu centrala proprie Immergas prin condensare.

Grăbeste-te și contractează acum unul din apartamentele noastre disponibile la prețul promoțional, pentru ați putea alege etajul preferat, precum si modelele de gresie, faianta, parchet si usi de interior.

Ansamblul rezidential dispune de spați verzi special amenajate, care te face sa simti aerul proaspat in ton cu toate anotimpurile, la parterul imobilului este prevăzut cu market, farmacie, coafor, avand statie RATB amplasata in fata blocului.

Mai mult, poti achizitiona pe viata si un loc de parcare disponibil în parcarea subterană.

Pentru mai multe detalii puteți accesa www.oxyresidence.ro, sau ne vizita zilnic intre orele 10:00 – 20:00.

Preț: 28,900 €
Suprafață: 33 mp
Etaj: Parter din 6 Etaje
Număr Balcoane: -
Vechime Imobil: 2018
Data adăugării: 09/10/2019

Negociabil

Aer Condiționat

Centrală termică

Garaj

Loc Parcare

Finisat

Loc In Pivnița

Contact

Tip Vânzator: Constructor


 Telefon: 07.. Arata Telefon


Arată anunțurile utilizatorului

Raportează Anunț Invalid
Localizare

Vezi pe hartă

Cele mai căutate rezultate