Stare Anunț: Dezactivat

Date Generale

RAHOVA - 1 camera Cu plata in rate la dezvoltator pana la 20 de ani!

Cartier: Rahova

Strada: Soseaua Bucuresti Magurele Nr 45D

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov


7,500 €

Suprafată: 32 mp


Detalii

Vânzare Garsonieră Id:19344

Descriere:
NU RATA oferta noastră, doar 10 apartamente cu 1 camera disponibile cu plata în rate direct la dezvoltator pentru o perioadă de maxim 20 de ani.

Rata lunara fixa in valoare de 172 Euro calculata pentru o perioada de 20 ani si prin constituirea unui avans minim 7.500 Euro.

Pentru o oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati.

Imobilul este situat la 20 de minute de Piata Unirii în zona sudică a cartierului Bucureștean Rahova, pe Șos. București-Măgurele, sector 5, având stație RATB amplasată chiar în fața complexului de locuințe.

Proiectul este compus din 6 bloc de locuințe cu cate o scara, avand un regim de înălțime S+P+5 Etaje, cu un număr total de 125 de unității locative, de la garsoniere, până la apartamente cu 2 și 3 camere.

Am început deja contractarea pentru faza 1 a proiectului, respectiv a primelor două blocuri, unde se vor realiza 50 de apartamente, din care 15 garsoniere Tip A1, 15 garsoniere tip 2, si 20 de apartamente cu 2 camere complet decomandate.

Grăbeste-te și rezervă unul din apartamentele noastre disponibile, pentru ați putea alege etajul preferat.

Construcția imobilului nu face rabat de la calitate, structura fiind realizat din cadre de beton armat din otel beton Tip BST 500 și pereții exteriori și compartimentările interioare din cărămidă porotherm, fațada fiind izolată termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime și finisată cu tencuiala decorativă precum și cu tencuieli speciale colorate.

Apartamentele din complexul Oxy Residence se livrează cumpărătorului la cheie, branșate la toate utilitățile, fiind dotate cu centrale proprii, calorifere, uși de interior, uși metalice la intrare, tâmplărie PVC cu geam termopan, gresie și faință, parchet, obiecte sanitare în băi și zugrăveli cu vopseluri lavabile.

Ansamblul rezidential dispune de spați verzi special amenajate, cu plante înflorite, care sperăm că te vor face zilnic să zâmbești.Etaj: 2 din 5 Etaje
Numar Balcoane: 1
Vechime Imobil: 2018
Data adăugării: 12/04/2018 12:48
Valabilitate: 60 zile (pana la 11/06/2018)

Negociabil

Aer Condiționat

Centrală termică

Garaj

Loc Parcare

Finisat

Loc In Pivnița

Contact

Tip Vânzator: Constructor


 Telefon: 07.. Arata Telefon


Arată anunțurile utilizatorului

Raportează Anunț Invalid
Localizare

Cele mai căutate rezultate