Date Generale

Apartament nou 3 camere Cluj-Napoca 59000 EUR

Cartier: Baciu

Strada: zona Calea Baciului

Cluj-Napoca, ClujDetalii

Vânzare Apartament Id:24161

Persoana fizica ofer spre vanzare apartament cu panorama asupra orasului Cluj-Napoca, in imobil in constructie cu finalizare in iunie 2020, Calea Baciului, zona Petrom.

Ansamblul Rezidential este situat in partea de N-V a municipiului Cluj-Napoca, la iesirea spre Zalau, la doar 2,5 km de centrul orasului Cluj-Napoca. Apartamentul se gaseste in zona strazii Calea Baciului si are o panorama deosebita asupra orasului Cluj-Napoca. Zona este liniștită, cu cai de acces asfaltate, în apropierea mijloacelor de transport in comun, magazinelor alimentare (Lidl, Profi, Mega Image si alte magazine de cartier) si altor puncte de interes (farmacie, gradinita, sala de fitness).

Apartamentul are 3 camere, este situat la parter inalt si are suprafata utila de 53.88mp plus un balcon de 10mp. Compartimentarea apartamentului este decomandata, gandita astfel: living cu bucatarie, doua dormitoare, baie cu geam, hol si un balcon care se intinde pe toata lungimea apartamentului, accesibil din living si din dormitorul adiacent. Beneficiaza de centrala termica proprie in condensare, de sistem de incalzire in pardoseala, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare. Se vinde la stadiul de semifinisat cu sapa autonivelanta si peretii gletuiti sau se poate finisa la cerere (gresie, faianta, sanitare baie si usi premium).

Pretul este de 1100 EUR MP la stadiul semifinisat sau 1250 EUR MP la stadiul de finisat, cu TVA de 5% inclus in pret. Pretul este negociabil in functie de modalitatea de plata.

Pret semifinisat 59000 EUR / Pret finisat 67000 EUR.

Garaj sau loc de parcare exterior la cerere.
Pentru mai multe informatii nu ezitati sa sunati la numarul 0737340393 / 0770282775.

Preț: 59,000 €
Suprafață: 54 mp
Număr camere: 3
Etaj: Parter din 4 Etaje
Număr Balcoane: 1
Număr băi: 1
Vechime Imobil: 2020
Data adăugării: 18/02/2020

Negociabil

Aer Condiționat

Centrală termică

Garaj

Loc Parcare

Decomandat

Finisat

Loc In Pivnița

Contact

Tip Vânzator: Persoană Fizică


 Telefon: 07.. Arata Telefon


Arată anunțurile utilizatorului

Raportează Anunț Invalid
Localizare

Vezi pe hartă

Cele mai căutate rezultate