Stare Anunț: Dezactivat

Date Generale

Vand apartament nou 2 camere mobilat si utilat

Cartier: Centru

Strada: Str Marasesti

Cluj-Napoca, ClujDetalii

Vânzare Apartament Id:22694

Oferim spre vânzare un apartament cu două camere situat in zona Farmec, o zona centrală a orasului care satisface pretentiile oricarui locuitor.
În privința confortului termic, imobilul este construit din caramida, apartamentul dispunand de centrala termica si geamuri termopan.
Apartamentul este situat la etajul 1 din 3 intr-un imobil construit in anul 2017, oferind ambianța ideală a unei locuințe primitoare și luminoase cu o suprafață utilă de 45 mp. Acesta este constituit din living+bucatarie, dormitor, dressing, baie si balcon.
În susținerea intereselor dumneavoastră apartamentul este ultrafinisat si se vinde mobilat si utilat intr-o maniera unica si moderna care imbina atat functionalitatea cat si calitatea. Ca si dotari speciale, apartamentul dispune de rulouri exterioare electrice cu telecomanda.
Poziționarea favorabilă, într-o zona centrală, este susținută de accesul facil spre punctele de interes ale orașului. Astfel, în imediata apropiere sunt bănci, restaurante, spații comerciale, supermarketuri, farmacii etc.. Stația mijloacelor de transport în comun se află in imediata apropiere.
Pentru mai multe informații și o posibilă vizionare aștept să mă contactați!

Preț: 85,000 €
Suprafață: 45 mp
Număr camere: 2
Etaj: 1 din 3 Etaje
Număr Balcoane: 1
Număr băi: 1
Vechime Imobil: 2017
Data adăugării: 18/10/2019

Negociabil

Aer Condiționat

Centrală termică

Garaj

Loc Parcare

Decomandat

Finisat

Loc In Pivnița

Contact
Localizare

Locație Indisponibilă pe Hartă

Cele mai căutate rezultate