Date Generale

Casa construita in 2010, masiva, finisata, in Oradea

Oradea, BihorDetalii

Vânzare Casă Id:22968

Va ofer spre vanzare in exclusivitate, comision 0% pentru cumparator, casa noua, finisata, situata in Mun. Oradea. Casa se afla in Cartierul Tineretului, o zona deosebit de linistita a orasului Oradea, cu multa verdeata in jur. In cateva minute puteti ajunge la magazinele diferite de pe Calea Clujului si la toate Supermarket-urile amplasate pe Centura Orasului.
Casa este construita pe un teren de 250 mp si are un regimul de inaltime P+E+M. Casa are in total 170 mp util, din care 65 mp la parter, respectiv, la etaj si 40 mp la mansarda. Proprietatea este racordata la reteaua de curent electric, de apa, de canalizare si de gaz. Casa are camera technica unde exista atat cazan pe lemne cat si centrala pe gaz, incalzirea astfel se poate realiza in ambele moduri. La parter si la etaj sistemul de incalzire este introdusa prin pardoseala iar la mansarda sunt trase toate tevile pentru acest lucru, astfel incat viitorul proprietar isi va putea introduce si acolo incalzirea daca doreste. Tin sa mentionez ca mansarda are o inaltime de 2,5 metri.
La parter se afla un hol prevazut cu dressing, un living spatios si deosebit de placut, o baie si o bucatarie moderna, nu foarte mare. Pe langa acestea, la parter mai este o camara de alimente, o bucatarie de vara, camera tehnica si garajul. Din living puteti iesi pe terasa unde va puteti relaxa, ori de cate ori doriti.
La etaj gasiti 3 camere spatioase, doua dintre ele prevazute cu dressing. Deasemenea, tot la etaj se mai afla o baie spatioasa finisata cu foarte mare talent. La mansarda nu este compartimentat, se poate compartimenta dupa placul cumparatorului.
Proprietatea este construita din caramida, are izolatie din polistiren de 8 cm, inclusiv fundatia este prevazuta cu izolatie. Usile sunt facute la comanda, din lemn masiv, iar geamurile sunt geamuri termopan.
Daca doriti sa locuiti in Oradea dar intr-o zona linistita, daca a-ti visat la o casa noua in care sa aveti toate conditiile, daca va place sa stati pe terasa sau daca credeti ca aceasta casa vi se potriveste pentru ori ce alt motiv, va rog sa ma contactati.
Va astept cu respect la vizionare.

Intreprinderea Individuala Balazs-Szeles Eniko

Preț: 109,000 €
Suprafață: 170 mp
Număr camere: -
Număr băi: -
Vechime Imobil: -
Data adăugării: 15/05/2019

Negociabil

Aer Condiționat

Centrală termică

Garaj

Loc Parcare

Finisat

Contact

Tip Vânzator: Agenție Imobiliară


 Telefon: 07.. Arata Telefon


Arată anunțurile utilizatorului

Raportează Anunț Invalid
Localizare

Locație Indisponibilă pe Hartă

Cele mai căutate rezultate