12/02/19

O casa cu cerdac si pridvor. Cum aduci casa bunicilor în secolul XXI

O casa ca a bunicilor, dar in acelasi timp moderna, cu mult spatiu si toate utilitatile necesare unei familii moderne. O casa realizata de arhitecti cu mult bun-gust imbina toate aceste elemente.

Casa Gloria combina armonios stilul traditional cu cel neoromanesc. Sunt usor de distins cerdacul si pridvorul, aceste elemente care ne aduc aminte de copilarie si de bunici.Casa ocupa o suprafata de 128 de metri patrati, avand o lungime de circa 12 metri si o latime de 10 metri. Suprafata construita desfasurata este de 180 de metri patrati. Inaltimea casei este de 6,7 metri.Parterul are un living, o bucatarie, o baie, un spatiu de depozitare, un vestibul. La mansarda, zona de noapte are doua dormitoare, doua bai si un dressing.

Parterul include și cerdacul de dimensiuni generoase (aproape 16 metri patrati), la care se adauga pridvorul, de 4,5 metri patrati.La mansarda, atrage atentia dimensiunea dormitorului matrimonial, care masoara nu mai putin de 22 de metri patrati, la care se adauga si dressingul de aproape 7 metri patrati!

Casa este proiectata de arhitectii de la Uber Hause, iar proiectul complet pentru autorizarea si construirea unei astfel de case costa circa 5400 de euro.


Dacă te interesează astfel de ştiri, te aşteptăm să te alături paginii noastre de Facebook, cu un Like mai jos:Ultimele Anunțuri:

Apartament Prelungirea Ghencea 2 camere

Vânzare Apartament

55000 €

2 Camere

Bucuresti-Ilfov, Bucuresti


De Vanzare TEREN LACUL SAMURCASIBuftea

Vânzare Teren

30 €

Bucuresti-Ilfov, Buftea


TEREN INDRUSTRIAL BUFTEA Sosea ROMBIZ

Vânzare Teren

10 €

Bucuresti-Ilfov, Buftea


Apartament 3 camere Buftea Central

Vânzare Apartament

46000 €

3 Camere

Bucuresti-Ilfov, Buftea