12/02/19

O casa cu cerdac si pridvor. Cum aduci casa bunicilor în secolul XXI

O casa ca a bunicilor, dar in acelasi timp moderna, cu mult spatiu si toate utilitatile necesare unei familii moderne. O casa realizata de arhitecti cu mult bun-gust imbina toate aceste elemente.

Casa Gloria combina armonios stilul traditional cu cel neoromanesc. Sunt usor de distins cerdacul si pridvorul, aceste elemente care ne aduc aminte de copilarie si de bunici.Casa ocupa o suprafata de 128 de metri patrati, avand o lungime de circa 12 metri si o latime de 10 metri. Suprafata construita desfasurata este de 180 de metri patrati. Inaltimea casei este de 6,7 metri.Parterul are un living, o bucatarie, o baie, un spatiu de depozitare, un vestibul. La mansarda, zona de noapte are doua dormitoare, doua bai si un dressing.

Parterul include și cerdacul de dimensiuni generoase (aproape 16 metri patrati), la care se adauga pridvorul, de 4,5 metri patrati.La mansarda, atrage atentia dimensiunea dormitorului matrimonial, care masoara nu mai putin de 22 de metri patrati, la care se adauga si dressingul de aproape 7 metri patrati!

Casa este proiectata de arhitectii de la Uber Hause, iar proiectul complet pentru autorizarea si construirea unei astfel de case costa circa 5400 de euro.


Dacă te interesează astfel de ştiri, te aşteptăm să te alături paginii noastre de Facebook, cu un Like mai jos:Ultimele Anunțuri:

Vandschimb cu casa diferenta apartament 4 camere Nicolina

Vânzare Apartament

83910 €

4 Camere

Iasi, Iasi


Apartament 3 camere CUG decomandat complet mobilat  loc parcare

Vânzare Apartament

83000 €

3 Camere

Iasi, Iasi


Apartament 2 camere CUGmobilat si utilatloc de parcare inclus PF

Vânzare Apartament

42000 €

2 Camere

Iasi, Iasi


Apartament 2 camere Nicolina - CUG - Cartier Visoianu PF

Vânzare Apartament

67000 €

2 Camere

Iasi, Iasi