JUDEȚUL TIMIS

  TIMISOARA

  Apartamente de Inchiriat

  4 Rezultate

  Se afișează doar anunțurile pentru care s-a specificat pozitia pe hartă.

  Total anunturi cu locatie specificata pe harta:

  Inchiriez apartament 2 camere
  7

  Timis, Timisoara

  400 €

  60 MP

  0 Camere

  Salvează

  Detalii

  Data: 30/05/18 12:36

  Descriere: Inchiriez apartament mobilat compus din living , dormitor , bucatarie , loc de luat masa , baie , terasa cu gratar , loc parcare in curte Str. Lorena .

  Proprietar inchiriez ap 2 cam decomandat zona Circumvalatiunii
  3

  Timis, Timisoara

  350 €

  50 MP

  0 Camere

  Salvează

  Detalii

  Data: 30/05/18 12:30

  Descriere: Proprietar inchiriez in zona Gheorghe Lazar-Circumvalatiunii( vis a vis de Kaufland ), apartament de 2 camere decomandat,confort I,complet utilat si mobilat. Incalzire centralizata de la oras.Etajul 2.Toate electrocasnicele sunt noi !

  Proprietar Inchiriez apartament 2 camere
  6

  Timis, Timisoara

  260 €

  55 MP

  0 Camere

  Salvează

  Detalii

  Data: 11/04/18 14:33

  Descriere: Apartamentul este la etajul 4 intr-un bloc cu masarda este și izolat complet mobilat si utilat (frigider, aragaz, masina de spalat televizor internet + cablu). Se afla intr-o zona linistita, mijloace de transport, linia 9 firobuzul nr 15, zone de cumparaturi.Chirie 26 ...

  Propietar Aradului 1km Iulius Mall prima inchiriere dupa renovare
  7

  Timis, Timisoara

  370 €

  45 MP

  0 Camere

  Salvează

  Detalii

  Finisat


  Data: 11/04/18 14:32

  Descriere: Apartamentul se afla pe strada Rasaritului in Calea Aradului. E la prima inchiriere dupa renovare. Totul este nou. Masina de spalat, combina frigorifica, cuptor electric, plita inductie. Are centrala proprie.Direct de la propietar, fara intermediari.Depozit 400Euro.

  Cele mai căutate rezultate

  Anunturi imobiliare in Timisoara, adaugate 100% gratuit de vanzatori pe apartamente24.ro. Anunturile sunt verificate de administratorii siteului nostru si sunt promovate astfel incat sa se bucure de un numar cat mai mare de vizualizari pe site. Promitem ca anunturile imobiliare privitoare la vanzare sau inchiriere de apartamente, garsoniere, case sau terenuri in Timisoara sa fie mereu gratuite, fara nicio alta conditie impusa vanzatorului.