Stare Anunț: Dezactivat

Apartament 3 camere, Libertatii, Palatul Parlamentului /

Cartier: Centru Civic

Strada: B-dul Libertatii

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov

Vânzare Apartament

Apartamentul din prezenta oferta face parte din categoria imobilelor de lux din zona Unirii - Palatul Parlamentului, atat din punct de vedere al pozitionarii excelente, cat si a calitatii pe care o ofera.
Apartamentul se afla pe Bld.Libertatii, cu vedere spre Palatul Parlamentului, Piata Constitutiei. Proprietatea este situata la etajul 2, intr-un imobil de 8 etaje, proiect tip monolit, cu rezistenta mare la cutremure, construit in anul 1986. Suprafata utila este de aprox. 90 mp, tipul de compartimentare este decomandat.
Compartimentarea interioara este dispusa astfel: un living spatios, 2 dormitoare, 2 bai dintre care una este spalator, hol, debara, 1 loja si 2 balcoane. Apartamentul este renovat cu stil si beneficiaza de urmatoarele finisaje: parchet, gresie, faianta, tamplarie PVC cu geamuri termopan stejar auriu cu jaluzele tip rulou din aluminiu, usi moderne interior, doua aparate aer conditionat, s.a..
Apartamentul se poate elibera imediat. Este ideal atat pentru birou firma cat si pentru locuit. Exista acces facil catre toate mijloacele de transport.
Apartamentul are alarma, interfon, iar la intrarea in scara sunt camere de luat vederi.
Pozitia este excelenta. In imediata apropiere se afla Palatul Parlamentului, Piata Constitutiei, Ministerul de Finante, Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Institutul National de Statistica, ANAF, Ministerul Mediului si alte institutii publice

Aer Condiționat

Loc Parcare

Decomandat

Finisat

Tip Vânzator: Persoană Fizică

 Telefon: 07.. Arata Telefon

Arată anunțurile utilizatorului

Localizare
vezi pe harta

Vezi pe hartă

Anunțuri similare

Cele mai căutate rezultate