Date Generale

Vila P+1+M, 200 M.U., la malul marii, inchiriere minim 12 luni, 3000 euro/ luna

Cartier: Faleza Nord

Strada: Publicist Sarry 19

Constanta, ConstantaDetalii

Chirie Casă Id:26214

Intr-unul dintre cele mai sugestive locuri din Constanta, situate pe ţărmul mării Negre, descoperiti Santa Maria Bay, un complex rezidenţial compus din 89 de vile si plaja amenajata la dispozitie. Pozitionarea magnifica si perspectiva panoramică a fiecărei vile ce va ofera una dintre cele mai uimitoare priveliști, transforma Complexul Santa Maria Bay intr-un proiect majestuos,unic si irepetabil.
Complexul cuprinde trei tipuri de vile, A, B si C, acestea diferentiindu-se intre ele ca suprafata, priveliste, orientare si apropiere de coasta, fiecare adaptata nevoilor dvs specifice. Toate materialele folosite pentru constructie, in special cele folosite pentru finisajele interioare sunt exclusiv italiene.

Acesta vila de tip C, dispune pe parter de un hol cu un salon spatios, o zonă unde puteți servi masa împreună cu familia,o bucătărie luminoasa ,veranda inchisa ,baie pentru oaspeți si spălătorie. Primul nivel este compus din doua dormitoare, fiecare dispunând de baie proprie, spațiu de depozitare și balcoane precum si o terasa generoasa pe nivel. Mansarda similara unui apartament separat, compus din dormitor, baie, bucătărie, o zonă de servit masa precum și o zona ampla de relaxare.
Pretul reflecta predarea vilei partial mobilata, respectiv doar bucatariile si baile .

Vila beneficiază de o terasa exterioara si 2 balcoane cu vedere către spaţiile verzi relaxante şi Marea Neagră. Terasele sunt ideale pentru reuniuni în aer liber cu familia, prilej totodată pentru a vă bucura de frumuseţea naturii din vecinătatea complexului.
De asemenea dispune de o grădina privata si spaţioasa, frumos amenajata, cu sistem de irigaţie integrat şi cu zone amenajate pentru parcare. Fiecare vilă este complet separată şi independentă de celelalte din punct de vedere structural, împrejmuite de un gard atent decorat care îţi oferă intimitate şi siguranţă.

Toate racordarile la utilitati sunt deja efectuate.

Dotate cu :
• centrala , calorifere si termostate
• boiler bivalent
• rezervorul de apa cu pompas si hidrofor
• aparate de aer conditionat
• iluminat de urgenta
• sisteme anti-efractie
• sistem interfonie
• sistemul de automatizare la porti
• sistem irigatie automatizat/calculator/senzori
• gradina amenajata
• spatii parcare

Preț: 3,000 €
Suprafață: 340 mp
Număr camere: 7
Număr băi: 4
Vechime Imobil: 2019
Data adăugării: 15/07/2021

Aer Condiționat

Centrală termică

Loc Parcare

Finisat

Contact

Tip Vânzator: Constructor

Agent: Catalina Ispas


 Telefon: 07.. Arata Telefon


Arată anunțurile utilizatorului

Raportează Anunț Invalid
Localizare

Locație Indisponibilă pe Hartă

Cele mai căutate rezultate