Apartament cu 2 camere , cu vedere la padure

Strada: Tineretului 14

Plopeni, Prahova

Preț: 35,000 €
Suprafață: 50 mp
Număr camere: 2
Etaj: 1 din 4 Etaje
Număr Balcoane: 1
Număr băi: 1
Vechime Imobil: 1978
Data adăugării: 08/07/2024

Vânzare Apartament

De vanzare apartament cu 2 camere, in Plopeni, pe strada Tineretului. Apartamentul este situat la etajul 1 din 4, zona este linistita. Apartamentul este complet mobilat si utilat. Usile sunt din lemn masiv, ferestre termopan, balcon inchis in termopan, centrala termica proprie, mobilier din lemn masiv in sufragerie (durabil in timp comparabil cu cel din PAL).

Si in plus , trebuie mentionat ca pe langa apartament conteaza si locatia : blocul este situat la marginea padurii, si in fiecare seara va puteti plimba cu familia intr-o atmosfera linistita cu aer curat, magazin alimentar exista in fata blocului sau daca doriti un supermarket , cel mai apropiat este la 200 m si mai sunt inca 3 la 1-2 km distanta. Gradinita si scoala sunt situate la 350 m , liceul la 550 m , spital la 600 m, restaurant la 550 m. si daca doriti sa mergeti in weekend la Hypermarket Carrefour dureaza doar 15 minute, iar pana in centrul Ploiestiului 20 de minute.

Optional , daca sunteti interesat avem si garaj , pentru 2 masini , terasa, beci + gradina foarte mare cu pomi fructiferi si flori la 150 m de bloc la pretul de 15.000 de euro.

Centrală termică

Garaj

Loc Parcare

Finisat

Tip Vânzator: Persoană Fizică

 Telefon: 07.. Arata Telefon

Arată anunțurile utilizatorului

Localizare
vezi pe harta

Vezi pe hartă

Cele mai căutate rezultate