Stare Anunț: Expirat

Casa Ocnele Mari localitatea Ocnita

Ocnele Mari, Valcea

Preț: 61,000 €
Suprafață: 3000 mp
Număr camere: -
Număr băi: -
Vechime Imobil: -
Data adăugării: 05/02/2024

Vânzare Casă

Vând casa in Ocnele Mari, zona de exceptie, ideala pentru casa de vacanta cu suprafata de 90mp alcatuita din demisol si parter, finisate in 2011.Compartimentarea este urmatoarea : 5 camere (2 demisol si 3 parter) si baie complet utilate.
2 balcoane, cablu, apa curenta (rece si calda din boiler), cada, gresie, faianta, fosa septica, beci spatios, camera tehnica, fantana in curte, bucatarie de vara, foisor, gradina, livada si fanete. Fantana este prevazuta cu pompa pentru irigat. Livada cu pomi fructiferi alcatuita din: meri, pruni, caisi, piersici, nuci. Teren arabil 800mp si faneata 2200 mp. Curtea este inconjurata de vita de vie si garduri noi. Spatii terasate pentru flori. Casa este finisata in stil rustic deosebit. Se vinde complet mobilata si utilata, este locuibila imediat. Cumparatorul are la dispozitie tot ce trebuie pentru o gospodarie serioasa si o atmosfera deosebit de prietenoasa si linistita. Posibilitate mansardare si transformare in pensiune, in zona turistica.

Loc ideal de petrecere a sfarsitului saptamanii alaturi de prieteni. Posibilitate folosire ATV sau sporturi de echipa care implica orientare si deplasare pe spatii largi (cercetasi, paintball etc.) .Acces la sosea asfaltata.In fata casei exista loc de parcare, iar la o distanta de 15 metri loc pentru parcarea a inca 7 masini.
http: laocna.wordpress.com

Negociabil

Tip Vânzator: Persoană Fizică

 Telefon: 07.. Arata Telefon

Arată anunțurile utilizatorului

Localizare
vezi pe harta

Vezi pe hartă

Cele mai căutate rezultate