26/02/18

Case cu mansarda. Locuinte moderne si accesibile pentru tineri

Din ce in ce mai multi tineri doresc sa isi achizitioneze o casa, iar motivele din spatele acestei decizii sunt foarte multe. In primul rand, pretul unei case poate fi, de multe ori, mai mic decat pretul unui apartament. Pe langa costuri, o casa ofera, in mod evident, mult mai mult spatiu unei familii. Acestia au posibilitatea sa aiba propria gradina sau chiar livada, daca isi doresc. Nu in ultimul rand, cei mici vor avea o copilarie mai frumoasa si un spatiu mult mai generos de joaca.

In orasele mari, se construiesc din ce in ce mai multe cartiere rezidentiale in care predomina casele. Mai exista si varianta unei case construite la periferia orasului sau intr-un oras din apropiere. Sigur ca asta depinde de situatia fiecarei familii si de unde se afla locul lor de munca.

In ceea ce priveste modelul preferat de casa, romanii, in special tinerii, opteaza pentru case cu mansarda. Acestea sunt, de regula, mai accesibile deca casele cu etaj, dar si mai cochete. Mai jos, trei exemple de case cu mansarda.Case cu mansarda - modelul 1Primul exemplu are un aer usor rustic, multumita caramizilor folosite la construirea casei. Este o locuinta cu o suprafata construita de 162 metri patrati, suprafata utila fiind de 111 metri patrati. Casa este ideala pentru o familie formata din 4 membri, avand trei dormitoare, la mansarda. Pretul la rosu pentru aceasta locuinta este de 24.000 euro, in timp ce pretul la cheie este de aproximativ 57.000 euro.
Case cu mansarda - modelul 2Al doilea exemplu este o constructie cu un aer ceva mai modern, datorat in primul rand balcoanelor de la mansarda si usilor din sticla. Suprafata construita pentru aceasta casa este de 144 metri patrati, dintre care 109 sunt metri utili. Pretul la cheie pentru aceasta casa este de 51.000 de euro. La fel ca exemplul anterior, casa dispune de trei dormitoare spatioase si o baie, toate aflate la mansarda, in timp ce la parter se afla spatiile de zi.

Case cu mansarda - modelul 3

Pentru ultimul exemplu am selectat o casa cu un aer usor rustic, unde predomina detaliile din lemn. Si aceasta locuinta, la fel ca primele doua exemple, dispune de trei dormitoare aflate la mansarda, ceea ce o face ideala pentru o familie formata din 4 membri. Are o suprafata construita de 147 metri patrati, in timp ce suprafata utila este de 114 metri patrati. In ceea ce priveste costurile, pretul la rosu pentru aceasta locuinta este de 22.000 euro, iar pretul la cheie este de aproximativ 52.000 euro.
Foto: eproiectedecase.ro

Dacă te interesează astfel de ştiri, te aşteptăm să te alături paginii noastre de Facebook, cu un Like mai jos:
Ultimele Anunțuri:

VANZARE CASA CLASICA TEREN BUFTEA INTRAVILAN

Vânzare Casă

47000 €

3 Camere

Bucuresti-Ilfov, Buftea


VANZARE APARTAMENT Buftea Centru

Vânzare Apartament

48000 €

2 Camere

Bucuresti-Ilfov, Buftea


APARTAMENT 3 CAMERE 710 DRUMUL TABEREI- VALEA FLORILOR

Vânzare Apartament

63000 €

3 Camere

Alba, Bucuresti


Apartament de Vanzare

Vânzare Apartament

29000 €

Bucuresti-Ilfov, Buftea